ABC Inteligentni Program

Koncept inteligentne ishrane je jedinstveni program Herbalifea.
osnovu sacinjavaju 3 osnovna proizvoda: Formula 1 zamenski obrok za mršavljenje i kontrolu težine , Formula 2 Multivitaminski kompleks kao i Fiber and Herb komprese i sva 3 pomažu u mršavljenju i održavanju težine kada se koriste uz uravnoteženu ishranu i aktivan nacin života. Herbalife program se može prilagoditi vašim licnim potrebama dodavanjem proizvoda iz naših linija ciljane ishrane.
Razumemo kakav izazov predstavlja mršavljenje. Zbog toga smo stvorili HERBALIFE program za mršavljenje i kontrolu težine. HERBALIFE program ukljucuje 30 godina iskustva u oblasti mršavljenja potpomognuto najnovijim naucnim otkricima. Kombinovanjem Cellular Nutrition (celijske ishrane) sa snagom prirodnih proteina, dobicete više energije i imacete ono što je cesto najvažnije dok mršavite...kontrolu gladi , HERBALIFE program je veoma jednostavan, zdrav i što je najvažnije on deluje.

Jednostavno je kao 3-2-1
Sa HERBALIFE programom mršavljenje je jednostavno kao 3-2-1:
3 puta dnevno
Preparate uzimajte 3 puta dnevno kako bi poboljšali svoje zdravlje i telu pružili dobrobiti celijske prehrane (Cellular Nutrition).

2 šejka
Uživajte u dva zamenska šejka, proteinskoj hrani koja ubrzava metabolizam, a sprecava glad. Nema brojanja kalorija. Šejkovi su jednostavni i ukusni.

1 šareni obrok
Svakog dana uživajte u zdravom obroku koji ukljucuje razno šareno voce i povrce.

Sledite ovaj jednostavan 3-2-1 jednostavan plan i imat cete odlican rezultat.

ABC Inteligentni Program

1.Formula 1 zamenski obrok za kontrolu težine i pravilnu ishranu
2.Formula 2 Multivitaminski kompleks
3.Fiber and Herb komprese


Svaki HERBALIFE program ukljucuje proizvode Cellular Nutritiona®, snagu proteina i ucinkovita pojacanja prehrane koja vam pomažu u sprecavanju gladi dok mršavite, a uz sve se odlicno osecate i dobijate formu za celi život!

 POSETI SAJT >>> HERBALIFE DISTRIBUTERA Šejk od formule 1 F1
ABC inteligentni program
Herbalife Formula 2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites