Mrsavljenje bez dijete

Postoje mnoge brze dijete,sve bi one morale voditi ka jednom cilju MRŠAVLJENJU. Svi su obično zainteresovani kako da izgube težinu brzo i lako? ali u praksi to ide mnogo teže javljaju se mnogi problemi a neke rigorozne dijete ostavljaju zdravstvene posledice.Oni koji su čuli za loša iskustva drugih ili su ih sami stekli najčešće su zainteresovani za mrsavljenje bez dijete.
mrsavljenje bez dijete
Bez dijete se može smršati ali morate temeljno promeniti navike koje su dovele do viška kilograma.
Evo nekih jednostavnih saveta za mršavljenje.Uzmite ih kao vodič za mršavljenje i posle kratkog vremena ćete početi da gubite težinu.

Mršavljenje savet 1: Ako ste odlučni da izgubite težinu, počnite sa eliminacijom štetnih navika: ograničite slatko, masno, začinjeno, slano, alkohol.

Mršavljenje savet 2: postepena tranzicija ka niskokaloričnoj ishrani.Nemojte početi sa gladovanjem i preskakanjem obroka da izgubite na težini to neće pomoći. I uopšte, gladovanje je veliko zlo i pogrešan pristup.

Mršavljenje savet 3: Počnite da ograničavate količinu hrane koju konzumirate za večeru.

Mršavljenje savet 4: Izbegavajte ugljenim hidratima bogate slatke i skrobaste namirnice: šećer, med, čokoladu, džem, krompir, beli hleb, peciva, banane,beli pirinač.Oni značajno povećavaju nivo šećera u krvi u kratkom periodu što ima uticaja na njegovo metabolisanje u masti i stvaranje masnih naslaga ispod kože.

Mršavljenje savet 5:Nemorate u potpunosti iz ishrane isključiiti masti.One ne samo da sadrže neophodne komponente za telo, već i eliminišu osećaj gladi.

Mršavljenje Savet 6: Ne pokušavajte da zameni hranu sa vodom. Dnevni unos tečnosti ne treba da bude 1,5-2 litara. Nemojte koristiti destilovanu vodu.

Mršavljenje Savet 7: Isključiti alkoholna pića,gazirane sokove i zašećerene voćne sokove iz tetrapaka.Najbolje je piti samo vodu i sveže cedjene nezašećerene sokove koje sami pravite.

Mršavljenje Savet 8: Očuvati potreban nivo proteina u ishrani zbog ošžčuvanja mišića koji su najveći potrošači kalorija u organizmu.Najbolji izvori su ribe i morski plodovi, nemasna mesa posebno živinsko, mlečni proizvodi, jela od pasulja i soje.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites