Saveti za mrsavljenje

Postoje mnoge tehnike i načini za mršavljenje.Ako ste dugo bili zainteresovani za pitanje "kako da izgubim težinu brzo i lako", onda sigurno znate da svi saveti kako da izgubite težinu stvarno ne rade.
saveti
Sledeći saveti za mrsavljenje će vam sigurno pomoći.

Mršavljenje Savet # 1: Ne jedite previše brzo. Stomak, usta i mozak su povezani,a treba oko dvadeset minuta da mozak primi signal iz stomaka da je stomak pun.U cilju da se osećate dobro i uspešno smršate, morate imati obrok od najmanje 20 minuta.Dakle jedite veoma lagano dobro žvaćite,napravite prekid pa ponovo počnite.

Mršavljenje Savet # 2:Ne preskačite doručak.On ima veliki uticaj na vaš metabolizam. Vaš metabolizam se ubrzava oko osam sati ujutru i onda opet počinje da usporava.Ako preskočite doručak, vaš metabolizam će veoma brzo usporiti.Potrebno je samo zakasniti tri ili četiri sata sa prvim obrokom da bi počelo stvaranje masnih rezervi.Ako preskočite obrok u toku dana vaš metabolizam će takodje usporiti. Pokušajte da imate male porcije pet ili šest puta na dan i vrlo brzo ćete da vidite rezultate.

Mršavljenje Savet # 3: Voda. Pijte najmanje osam čaša dnevno.Voda ne samo što ima dobar uticaj na vaše zdravlje,već će vam i pomoći da izgubite težinu. Voda je od suštinskog značaja za metabolizam i sagorevanje masti. Gubitak težine se ne može desiti bez aktivnog metabolizma koji zahteva velike količine vode.

Mršavljenje Savet # 4: Pokušajte da ne pijete zasladjene napitke.Oni nemaju korisnih supstanci samo prazne kalorije koje goje.

Mršavljenje Savet # 5: Metabolizam.Ubrzajte vaš metabolizam za čak četrdeset odsto toplom hranom.Studije su pokazale da topla hrana ubrzava metabolizam. Za najbolje rezultate, zameniti majonez ili senf a dodati biber, da se ubrza vaš metabolizam.

Mršavljenje Savet # 6: Kofein. Da izgubite na težini brzo smanjite potrošnju kofeina.Kofein povećava insulin u telu, što usporava sagorevanje kalorija. Smanjite unos kofeina za barem 50% i vidite šta se dešava.

Mršavljenje Savet # 7: Aerobik. Studije su pokazale da sagorevanje masti teče brže ako radite aerobne vežbe na prazan stomak.

Mršavljenje Savet # 8: Nemojte jesti, ako niste gladni!

Mršavljenje Savet # 9: Nemojte kupovati u prodavnici previše hrane. Dakle, često ćete otići u prodavnicu. Kupiti samo ono što vam je potrebno.

Mršavljenje Savet # 10: Promenite svoj stil života.

Saznajlako.com dijete
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites