Topla i mlaka voda za mrsavljenje

Poznato je da postoji mnogo nacina za mršavljenje. Medutim, mnogi od njih nece biti efikasani ako se ne uzme u obzir jednu veoma važan faktor.Taj faktor je - voda. Stoga, da bi izgubili na težini, morate da znate da voda bilo hladna,mlaka ili topla mora da se unosi u dovoljnim kolicinama.

Zašto nam voda omogucava za mršavljenjea

Voda uklanja iz našeg tela toksine i otpad, snižava holesterol, obezbeduje optimalnu apsorpciju hranljivih materija i u najvecoj mogucoj meri njihovu transformaciju u energiju.
Nutricionisti savetuju da se popije najmanje dve litre vode dnevno. To je oko osam vecih caša. Ne pijte slatku i gaziranu vodu, jer one doprinose dobijanju viška kilograma.

Evo 6 saveta za mršavljenje sa vodom

Mršavljenje Savet 1:Tokom dana držite veliku cašu vode u svakom delu vaše kuce : pored kreveta,u kuhinji,u dnevnom boravku, na radnom mestu.
Mršavljenje Savet 2: Kada želite da jedete "loše" namirnice (brzu hranu,slatkiše grickalice), pre toga popijte dve caše mlake vode.
Mršavljenje Savet 3: Pijte dve caše odmah posle budenja, a zatim jednu šolju svakih sat vremena tokom radnog dana.
Mršavljenje Savet 4: Zameniti caj ili kafu za cašu tople vode sa kašicicom meda .
Mršavljenje Savet 5: Dobro je piti kroz slamku - to ce uciniti da pijete sve više.
Mršavljenje Savet 6: Zamrzni male komade oljuštenog limuna, pomorandže i limete i koriste ih umesto leda - veoma osvežavajuce, a dobicete i ekstra vitamine.
Limun takodje pomaže u mršavljenju i odlican je u kombinaciji sa vodom.
Voda pre obroka smanjuje apetit,pijte vodu 15 minuta pre svakog obroka.
Nemojte preterivati sa kolicinom ,redovno i ravnomerno unosite vodu a ako trebate da vežbate posebno pazite da ne popijete previše vode jer ce vam smetati.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites