Kako smrsati najbrze

Kako smršati najbrže saveti.
Iako mnogi ljudi žive sa viškom kilograma godinama ili u nekom dužem periodu,kad odluče smršati žele da to bude najbrže moguće.Ovo je pogrešan pristup i zato ima i tako mnogo razočarenja u razme dijete i sredstva za mršavljenje.Postoje odredjene zakonitosti po kojima naše telo funkcioniše i koje nemožemo promeniti.Ako želeite uspešno i trajno smršati morate poštovati neke osnovne principe.
Mnoge dijete sa kojima se može brzo smršati u veoma maloj meri pogadjaju salo a kilogrami koji se gube su zapravo dehidracija organizma (naše telo je sastavljeno od 75% vode) kada prestanete sa dijetom javlja se takozvani jo-jo efekat,telo se ishidrira i kilogrami koje ste izgubili se odmah vrate.
Cilj koji svaka osoba koja želi da smrša treba da ima je skidanje sala a ne samo gubljenje težine,zato je mnogo bolje meriti obime.Cilj treba da bude trajno mršavljenje a tu se ništa ne postiže preko noći.
Jedna od najefikasnijih dijeta za topljenje sala je atkinsova dijeta,ali i ona ima svoje mane zbog potpunog prestanka unošenja ugljenih hidrata pa u nekom dužem periodu može izazvati ozbiljne zdravstvene posledice.
Postoji i mnogo preparata za mršavljenje koji marketinški obećavaju najbrže mršavljenje ali i iza njih stoji armija nezadovoljnih konzumenata koji su ili skinuli malo kilograma ili su im se kilogrami jo-jo efektom odmah vratili po prestanku korišćenja preparata.
Jedan od retkih preparata koji se poslednjih godina pokazao kao veoma uspešan na našem tržištu je Herbalife šejk za mršavljenje ,ali prepreka za mnoge je  je njegova cena od blizu 5.000 dinara.Ovo i nije problem ako želite smršati efikasno za 5 do 8 kg jer će vam biti potrebno jedno pakovanje ali za veći višak kilograma će biti potrebna 2 ili 3 pakovanja.
Neki su uspeli veoma efikasno smršati korišćenjem atkinsove dijete i ovoga šejka sa smenama na 7 dana,tako se izbegavaju štetne posledice dijete koje se javljaju ako se ona koristi u dužem periodu.Pakovanje šejka traje tri nedelje i u kombinaciji sa atkins dijetom možete zdravstveno bezbedno u periodu od šest nedelja skinuti i više od 20 kilograma.
Trajne promene u načini ishrane su takodje važne jer vaš način života je najverovatnije i uzrok gojaznosti.
Još neke zanimljivosti na temu kako smršati možete pogledati ... kako smršati efikasno ,takodje saznajte više o Herbalife mršavljenju  i atkinsovoj dijeti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites