Herbalife preparati za mršavljenje

Herbalife,Srbija najbolji preparati za mršavljenje.

Kako smršati

Kako smršati i sačuvati željenu težinu.

Atkinsonova dijeta

Atkinsonova dijeta je jedna od najefikasnijih i najpopularnijih dijeta u svetu.

Vežbe za mršavljenje

Vežbe i fizička aktivnost treba da prate svaku dijetu za mršavljenje.

Dijete za mršavljenje

Dijete i preparati za mršavljenje su najbolje rešenje za smanjenje težine

Vežbe za smanjenje stomaka posle porodjaja

3 najefikasnije vežbe za smanjenje stomaka posle porodjaja

Ako imate teškoća u pokušajima da se otarasite svog uvećanog stomaka posle porodjaja, možda patite od diastasis recti, stanja u kome su stomačni mišići  odvojeni kako bi napravili mesta za bebu i tako ostali posle porođaja.

Ovo je uobičajeno i, vežba može da pomogne.

Most:Vežba I
Lezite na leđa sa savijenim kolenima, stopala ravno na podu i sa rukama sa strane. Udahnite duboko  
 Dok izdišete, polako podignite karlicu nagore, tako da gornji deo tela formira pravu liniju od kolena do ramena, kao što je prikazano. Držite se  za tri četiri sekunde, ponovo duboko udahnite, a zatim izdahnite i polako se vratite  dole. 
 Modifikovani most:Vežba II
 Lezite na leđa sa savijenim kolenima, stopala ravno na podu i sa rukama sa strane. Udahnite duboko i uvucite stomak kao u prvoj poziciji prikazanoj na slici 1

Dok izdišete, polako podignite glavu i vrat sa poda, podižući  ruke na obe strane pored vaših nogu, kao na slici. Budite sigurni da su vaši mišiće stomaka uvučeni unutra Držite se za dva otkucaja srca, onda  još duboko udahnite i polako se spustite dok izdišete. 
Lezite na leđa sa savijenim kolenima, stopala ravno na tlu. Podignite noge, jednu po jednu, tako da su vam potkolenicepod 90-stepeni uglom u odnosu na pod. Stavite jednu ruku na stomak i drugu ruku pored sebedole, kao na slici sa dlanom nadole.  
Uvucite mišiće stomaka sporo što više možete, otvorite noge koliko možete bez popuštanja stomačnih mišića ; polako zatvoriti noge i ponovite 10 puta.
Postoje i druge slične vežbe za početak vam ove mogu biti dovoljne uz svakodnevno ponavljanje svake vežbe od po 10 puta.
Budite svesni da se u periodu od 2 do 3 meseca posle porodjaja sve nemože potpuno stabilizovati ali i da osobe koje vežbaju kasnije imaju manje problema sa uvećanim stomakom.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites