Herbalife preparati za mršavljenje

Herbalife,Srbija najbolji preparati za mršavljenje.

Kako smršati

Kako smršati i sačuvati željenu težinu.

Atkinsonova dijeta

Atkinsonova dijeta je jedna od najefikasnijih i najpopularnijih dijeta u svetu.

Vežbe za mršavljenje

Vežbe i fizička aktivnost treba da prate svaku dijetu za mršavljenje.

Dijete za mršavljenje

Dijete i preparati za mršavljenje su najbolje rešenje za smanjenje težine

Promenite svoje navike i smršajte

Loše navike koje smo godinama već lepo „uvežbali“ mogu da nam pogoršaju zdravstveno stanje. Da li ste sigurni da se dobro hranite? Ukoliko mislite da imate neke loše navike koje stalno koristite prilikom pripreme hrane ili koji se na neki način nadovezuju za ishranu, morate pročitati sledeći članak i ove greške odmah ispravite!

Loše navike su poput droge i oni, takođe, negativno utiču na Vaše zdravlje. Da počnemo sa nekim najosnovnijim stvarima za koje ste mislili da su dobri (ili se samo dobro osećate prilikom njihove radnje).

Ukoliko spadate u red onih ljudi kojima nikad nije dosta da se u tanjir sipa samo jednom, možemo reći da imate lošu naviku. Pokušajte da jedete, ali da se ne prejedete. Uvek se trudite da malo manju količinu unesete, ali da na dan češće konzumirate hranu u manjoj količini.

Nemojte nikako izostaviti doručak. Samo nekoliko zalogaja će dovesti Vaš metabolizam u savršenu harmoniju. Za doručak preporučujemo pahuljice ili neko voće, znači lagana hrana će Vas zasititi do ručka, ali ne previše.

Dodaci jelima poput majoneza, kečapa, pavlake i durgih namirnica će da povećava energetsku vrednost određene hrane, unećete više kalorija koji se strašno teško mogu „odraditi“. Majonez je posebno štetno i teško za varenje.

Beli hleb je stvarno ukusan i ako ga jedete dok je još vruć, sigurni smo da ćete mnogo više uživati u hrani. Ali, svako testo se nakon unosa u organizam još više nadođe, međutim pruža sitost samo za nekoliko sati. Pripazite sa njima.

Slatkiši i grickalice su jednostavno neodoljive. Ukoliko ih volite da jedete, preporučujemo da izostavite sa kupovne liste. Nemojte ih kupovati. Bolje rešenje je ako sami kod kuće pripremite ukusni voćni kup ili kokice, savršene su, ali ne goje.

Spavanje posle ručka je vrlo loša navika. Razmislite samo koliko je to upravo štetno. Ako se najedete potrudite se da odmah malo prošetate ili da budete u pokretu. Operite sudove ili uradite neke kućne poslove. Isto toliko negativno utiče na organizam grickanje dok gledate tv. U tim trenucima ste zauzeti sa tematikom filma i ne obraćate pažnju na količinu koju jedete. Ukoliko bez njih ne možete, stavite u jednu činiju samo nekoliko zalogaja i ostatak sklonite na mesto gde neće biti u vidu.

 Lekove nikad ne pijte na prazan stomak i sa zaslađenim gaziranim tečnostima. Smanjite unos brze hrane, umesto toga ponesite sa sobom voće poput jabuke. Neka uvek imate u tašni malu flašicu vode, nikad se ne zna gde ćete ožedneti. I uvek se merite, na taj način ćete moći da imate u vidu koliko kilograma ste „nabacili“ ili skinuli. Dobar pokazatelj uspeha!

Trikovi za bolji izgled

Svaki čovek je na svoj način privlačan i lep, međutim, uglavnom žene se stalno bore protiv svojih mana. Nekoliko viška kilograma može da dovede jednu ženu čak i do depresije. Pokazaćemo kako da prihvatite svoje telo i pomoću raznih trikova kako da se ulepšate još više.

Naravno, ishrana igra veoma važnu ulogu u formiranju tela. Morate se odricati najslađih zalogaja. Tu prvenstveno mislimo na slatkiše, grickalice i masnu hranu. Umesto toga ćete u bio radnjama naći ukusne, ali i zdrave grickalice i slatkiše koji će Vas zasititi, pa čak i ubrzati varenje. Na zdravlje povoljno utiču oni proizvodi koji sadrže razne semenke. Isprobajte! Kod kuće ćete takođe moći da pripremite kolač ili voćni kup bez šlaga i dodatka šećera. I da naglasimo, nikako nemojte preterati ni sa zdravim kolačima i grickalicama, jer velika količina takođe može biti opasna.

Jedite više puta na dan, u svoju svakodnevnu ishranu uvedite i voće u svežem obliku, kao i povrće. Pohovanje možete slobodno da zaboravite kao i sočne karmenadle ili svinjsko meso. Suhomesnati proizvodi su prepuni aditiva i veštačkih začina, umesto toga pripremite kod kuće belo meso i konzumirajte ga sa puno salate.

 Odvikavanje od cigara je veoma težak zadatak, međutim, nećete zažaliti. Pokušajte da pijete manje kafe, a više čajeva koji imaju lekovito dejstvo. Bez vode nema života, tačna je izreka, zbog toga popijte dnevno bar 2 l. Rekreacija i treninzi, trčanje, vožnja bicikla ili šetnja mogu mnogo da poboljšaju cirkulaciju krvi u venama kao i ubrzavanje smanjenja kilograma. Preporučujemo da tri puta nedeljno vršite neku fizičku aktivnost.

Da pređemo i na spoljni izgled! Kosa, lice i nokti jedne žene odaju njen stil i ukus. Potrudite se da budete uvek sređene i uredne. Kosu perite češće i koristite dobre kozmetičke preparate. Lice mora biti negovano, a mala količina šminke će uvek da poboljša Vaš ten i karakter. Nokte možete i lakirati, međutim nije uvek neophodno.

Izaberite garderobu koja Vama najbolje stoji, nemojte kupovati preveliku ili premalu, prekratku ili predugu odeću. Uvek imajte na umu koje je doba godine i dana, zatim da li ćete ići na izlet, šetnju, na posao ili na svečani događaj. Sve mora biti u skladu sa Vašim stilom. Cipele i aksesoari takođe moraju da prate odevanje jedne žene.

Budite prijatne, nasmešite se i uvek budite ljubazne. Svako će Vas zapamtiti, a biće i onih koji će biti ljubomorni na ovakvu gracioznu ženu poput Vas. Izaberite jedan dobar parfem, našminkajte se, obucite se onako kako dolikuje i osvojite svet!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites